tirsdag den 22. juli 2008

En typisk dag paa Chamundi Hill

7.oo: Yoga med Slangen Khaa ("Relaxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz", "zzzzztecth your leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegtch")
8.00: Behandling. Anne fik foerst en hovedbundsmassage, saa en ansigtsmassage, og blev derefter skrubbet med smaa rissaekke med ris-smulder indeni og vaedet i opvarmet maelk ("medicine rice" med "medicine milk"), en slags full body peeling efterfulgt af en oliering. Rebecca fik smaa saekke med blade og olie mast rundt paa hele legemet, saa hun fedtede rundt i en groenlig paste, saa hun naesten saa solbraendt ud.
9.00: Afvaskning siddende paa en skammel som var man et lille barn.
9.15: Dagens foerste medicin, samt ananasjuice og ingefaer/peber-te.
9.30: Morgenmad, dagens foerste curry (hvorfor vente?) med underlig toer dampet riskage til.
10.00-13.00: Laese og sove paa terassen. Doktoren spoerger gerne til gaarsdagens toiletbesoeg, bare lige for at vaere ajour. Snakker med de andre "patienter", her er nogle tilfaelde vi sent vil glemme.
13.00: Frokost (dagens anden curry). Laekkert, mange smaa retter. Urtete til.
13.30: Tid til fri diposition. I dag koerte vi til den naermeste lille by, Kanjirapally, for at ordne smaating (bl.a finde en bredbaandsforbindelse saa vi kunne uploade billeder til denne blog, men omaadet er teknologisk tilbagestaaende!) + koebe chokolade, alokohol og cigaretter for at modvirke den let sekteriske disciplin og helsestemning paa paladset. Alle i byen kan se, at man kommer fra Chamundi Hill: bindien i panden og det olie-fedtede haar (som vi har opgivet at vaske ud).
15.30: Behandling. Fx opvarmet olie der flyder ned paa ens pande i 1 1/2 time ("brain massage") - doktoren siger, at man her kan goere sig en aabenbaring eller to. Bagefter afvaskning a l'enfant.
17.15: Yoga med Slangen Khaa. Mens moerket saenker sig begynder monsunen at skylle ned over taget paa yogasalen, og lyden er saa hoej at man ikke kan hoere hvad Khaa zzziger, dejligt! Endelig faar vi noget ud af den afsluttende meditation.
19.00: Dagens sidste curry. Et let maaltid med urtete (har forgaeves bedt om oel. Og i byen Kanjirapally kunne alkohol ikke opdrives. Et stort minus)
20:00: Faar tiden til at gaa ved blandt andet at mingle med de ansatte, i aften spillede vi "caram" med tjenerne, igaar forsoegte vi at faa massagepigerne til at vise os nogle traditionelle indiske danse og sange, det lykkedes til sidst efter vi i en snedig byttehandel viste pigerne "Boogie Woogie"-dansen.
21.00: En lille inderpige kommer op paa vaerelset med vores medicin.
22.30: Vi gaar til ro

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en dag og et stressende program I har. Men hvorfor tager I til Indien for det - hvor er forskellen til din hverdag herhjemme - Anne?
Hilsen Brormand

Anonym sagde ...

Jeg vil se et billede af edderkoppen på jeres blog.

Håber ellers I har det godt, og at detox-kuren virker.

Anonym sagde ...

Et absolut andet Indien end det jeg oplevede i mere end et år ;-)
Ser rart og frodigt ud. Detox-kurene skal jeg ikke kommentere på.

Anonym sagde ...

Kære Anne - Har lige overført penge til din konto så der nu står ca. kr. 5.300,-. Beklager at vi ikke har skrevet noget før, men vores netforbindelse samt tlf. blev "skåret" over af vejarbejdere i Stationsgade. 8 - 10 dage gik der inden der igen var hul igennem.Far og jeg var igår i Tornby (ved Hirtshals) for at besøge Bo og Annegrete i deres sommerhus(Paul og Iben var også med). Nabosommerhuset tilhører Gunnar og Kirsten, som vi også besøgte (dem med Bichel-vine) og tilfældigvis fortalte jeg om din/jeres Indientur, hvorefter Kirsten fortalte, at hun kender Rebecca særdeles godt - pudsigt.
Vi havde en fin tur til Bornholm og vil gerne derover igen for at se resten af øen - 3 dage er for lidt når der også spilles golf. Har lige talt med Jonas - de 2 drenge har det supergodt og er nu på en lille ø ud for det gl. Jugoslavien. Dagens hjemlige nyhed er at Jakob og Betina i dag har skrevet under på køb af et gl. hus på Kastaniebakken 5, Risskov. Ligger meget tæt på Risskov skole og kan blive rigtig godt efter diverse moderniseringer.Fortsat god ferie til dig og R. og vi glæder os til at se dig i næste uge. Kh/din mo'ar

Unknown sagde ...

Hej Becs!

Vil bare sige jeg glæder mig til at se dig i næste uge og at jeg kommer ned og henter dig ved toget! Savner min søs!

Stort knus fra Århus!

Anonym sagde ...

Kære bukki - og Anne

Har lige læst jeres mange indlæg igennem og det er sgu god underholdning - I skriver jo på Paul Auster niveau.

Lyder som en fantatstik tur og billedet af bukki på kamel er genialt - det havde jeg alligevel ikke forventet. Håber I snart finder noget spiritus så I kan få jer en pimp no. 1 :)

Kære bukki - glæder mig til at se dig, så underligt at tænke på du farer rundt i Indien, men syntes I er mega-seje.

Knus, kram og de varmeste tanker til dig kære søs.

Toby

Memsahib Becky sagde ...

Kaere soeskende! Hvor er I da soede. Haaber i nyder det fantastiske vejr i DK. Saa fedt du henter mig, Fie! Haaber lidt at Steffen foelger trop, men man ved aldrig om han har fri til det! Og haha, Bias. Auster-niveau! Tja, jeg vil sige om ikke 100% bestseller-forfattersprog, saa meget meget taet paa. Nu er det sidste aften og vi er i Kochi, sidste stop. Har sejlet de vildeste palme-backwaters i dag. I gaar var vi "i skoven", og det maa jeg lige skrive lidt om i det ...det omhandler klamme dyr!!
Og i aften saa skal de to sarte asketer endelig ha' lidt alkohol indenbords, Bias, i en faantastisk open courtyard med de laekreste retter til 10 kr stk!
Tusind knus til jer to
Becs/Bukki